Byg dit eget garderobeskab

Byg garderobeskabet som du ønsker

Har du behov for at sætte dit helt eget unikke præg på dit kommende garderobeskab? Design det hele selv ud fra flotte grundelementer – og til hæderlige priser.

Få overblikket hos DecoSlide

Garderobeskabe med skydedøre

Garderobeskabe med skydedøre er praktiske i og med, at det skaber mere plads i hjemmet. Derudover skaber de også et enkelt og stilfuldt design. Skydedøre findes hos vores samarbejdspartner DecoSlide og fås i flere forskellige varianter og mål.

Garderobeskabe med skydelåger

Skydelåger er sådan set det samme som skydedøre. Skydelåger giver dine garderobeskab et flot og minimalistisk udtryk i hjemmet. Om det er i soveværelset eller entréen, så er det praktisk og pladsbesparende. Entréen er som oftest et af de mindste rum i boligen, og med skydelåger kan du spare yderligere plads her i modsætning til indvendige døre. Skydelåger findes hos vores samarbejdspartner DecoSlide og fås i flere forskellige varianter og mål.

Se hvordan du kan opbygge dit eget garderobeskab her

Indret garderobeskabet med smarte løsninger såsom skoopbevaring, bukseholdere, smarte trådkurve og hvorfor ikke få et lækkert indbygget LED-lys. Byg et flot og praktisk garderobeskab, hvor du nemt kan bevare overblikket.

Belysning til garderobeskabe

Det bliver let mørkt i et garderobeskab. Derfor er det super smart at huske indbygget belysning, når man bygger og indretter et garderobeskab. Vores samarbejdspartner DecoSlide har et stort udvalg af forskellige muligheder for belysning til garderobeskabe.

Se udvalget af belysning her