Skydedøre efter mål

Skydedøre får hjemmet til at mere moderne og stilfuldt ud end med traditionelle skabsdøre. Ovenikøbet kan du også spare plads fordi dørene skyder til siden og ikke åbner udad. Vores samarbejdspartner DecoSlide byder på 4 forskellige varianter af skydedøre. Ydermere fås de i 5 forskellige farver og med 2, 3, 4 eller 5 skydedøre. Skydedørene fås i mange forskellige mål og kan også produceres ud fra specialmål.

skydelåger garderobeskab shake

Skydedøre efter mål i enkle linjer

SHAKETM designet kendetegner en ren og smuk overflade i enkle linjer.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide
skydelåger garderobeskab spejl

Skydedøre efter mål med spejle

Oplev en fornemmelse af mere lys og flere kvadratmeter med skydedøre med spejle. Skydedørene kan også mixes med de andre varianter af skydedøre.

Strukturfarver: Hvid eg, sort eg, grå eg, lys eg, brændt eg.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide
skydelåger garderobeskab funkis

Skydedøre efter mål med personlig stil

FUNKISTM designet varierer i forskellige frontplader og mellemstykker og benyttes ofte til at skabe en mere personlig og stilfuld atmosfære.

Strukturfarver: Hvid eg, sort eg, grå eg, lys eg, brændt eg.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide
skydelåger garderobeskab moderne

Skydedøre efter mål i moderne design

MODERNTM designet kendetegnes ved et minimalistisk og moderne design. Skab en tidsløs og enkel stemning i rummet med MODERNTM skydedøre.

Strukturfarver: Hvid eg, sort eg, grå eg, lys eg, brændt eg.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide

Skydedøre efter mål

Vores samarbejdspartner DecoSlide kan levere skydedøre efter dine ønskede mål og sendt direkte til din adresse. Skydedørenes mål går op til 350 cm. og en enkelt skydedør kan også produceres i en bredde på 252 cm. Således kan du bestille dine egne speciallavede skydedøre efter dine mål og behov. Skydedørene produceres med udbrudte énfyldningsfronter, som betyder, at der ikke er nogle samlinger eller brydninger i fronten. Desuden leveres alle skydedørene med alle beslag og fabriksskårede skinner til gulv og loft samt positionsstop. Skydedørene kan også leveres med soft-luk. Udover det får du også justerbare luksushjul og markedets kraftigste aluminium.

DecoSlide leverer skydedøre efter specialmål inden for 5-10 hverdage og skydedøre i standardmål inden for 1-2 hverdage. Kort leveringstid og lang holdbarhed.

Klik dig videre og se mulighederne hos DecoSlide, som har masser af erfaring inden for skydedøre.

Se dine muligheder for skydedøre her

Se video omkring speciallavede skydedøre

Gør dit hjem smartere med skydedøre

Med skydedøre får du ikke blot nogle flotte døre til hjemmet. Du udnytter også pladsen så optimalt som muligt, da skydedørene fylder mindre end indvendige døre. Mange kender problematikken med at udnytte hjemmets kvadratmeter så effektivt som muligt, og oftest skal der tænkes ud i møbler og andet inventar i specielle mål, for at indretningen kan gå op i en højere enhed. Derfor er skydedøre en fordel i hjem og rum med mangel på plads. Med skydedøre får du altså en god alternativ løsning til indvendige døre pga. pladsbesparelsen.

Ud over skydedørenes fordele ved pladsbesparelse, så er de også smarte – både i design og funktion. Skydedøre går til siden på skabet – eller endda væggen hvis skabet er indbygget i væggen. På mange måder er skydedøre både en flot, diskret og smart løsning i hjemmet. Lad det være en både stilfuld, praktisk og integreret løsning i hjemmet – og ikke nødvendigvis kun i de smalle rum. Vælg mellem 4 forskellige design med mulighed for 2, 3, 4 eller 5 døre samt 5 forskellige farver. Hvis du vælger skydedøre med spejle vil du opleve en større dybde i det måske i forvejen small rum – og så slipper du også for at hænge spejle op på væggen.

skydelåger plads
Skydelåger til skabe giver mere plads i hjemmet. Se her forskellen i et trængt soveværelse, hvor almindelige skabslåger ville have tæret på pladsen i rummet.

Billige priser på skydedøre

Vores samarbejdspartner DecoSlide sælger udelukkende skydedørene fra en webshop. Dermed springer de et led over i den traditionelle købsproces, hvilket betyder at de ikke har en fysisk butik og dermed kan holde priserne lave til dig som forbruger. Selvom det godt kan være et svært valg at købe skydedøre uden at have set dem fysisk, så sender DecoSlide vareprøver ud gratis, således at du har nemmere ved at beslutte dig for dit køb af skydedøre.

Skydedørene fra DecoSlide har også vundet en designpris. Her hænger pris og design altså ikke helt sammen – altså på den gode måde. Du betaler nemlig ikke en høj pris for DecoSlides skydedøre, som har vundet ”iF Product Design Award 2014, Discipline Product”. Derfor kan du være sikker på, at du får en flot udtryk i hjemmet, som også er designstemplet.

Leveringstiden på skydedørene taler også til din fordel.

Få det fulde overblik hos DecoSlide her.

gulv til loft skab skydelåger spejle skydedøre
Udnyt skydelåger med spejle til at skabe mere dybde i rummet.

Skydedøre med spejle tilføjer rummet dybde

Hvis du i forvejen ikke har så meget plads i det rum, hvor du vil anvende de nye skydedøre, så kan du med fordel vælge nogle med spejle. Spejlene tilføjer yderligere dybde til rummet, og du vil få en fornemmelse af mere plads. Specielt i entréen og soveværelset vil du kunne nyde fordel af et spejl i rummet, så en kombination af disse vil være både praktisk og stilfuld. Desuden slipper du også for at hænge et spejl op på væggen, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk?

Skydedøre efter mål – se et udvalg her

Se eksempler på mange af de flotte skydedøre nedenfor. Skydedørene fås med 2, 3, 4 eller 5 døre i forskellige varianter og farver. Du kan finde dem alle sammen hos vores samarbejdspartner DecoSlide.

Se video med de flotte skydedøre

Her kan du se en kort video af MODERNTM designet, som kendetegnes ved et minimalistisk og moderne design.

Se alle skydedøre hos DecoSlide

Skydedøre giver dig mange fordele

Hvis du bor småt, så kan du nyde en god pladsoptimering med skydedøre kontra indvendige døre. Udnyt pladsen i rummet på bedste vis og få samtidigt et stilfuldt design. Få mere plads på de sparsomme kvadratmeter. Du slipper også for at skydedørene smækker ved for eksempel gennemtræk. Da skydedørene jo går fra side til side og ikke hænger på hængsler, er det ikke muligt for dem at smække. Det bliver du glad for ved udluftning.

Ud over at skydedøre kan bruges til skabe, så kan de også benyttes mellem rum i hjemmet. Hvorfor ikke bruge det som indgang til et walk-in-closet, kontor eller måske på anden vis? Kun fantasien sætter grænser for hvordan du ønsker at benytte skydedørene.

Mange benytter skydedøre til skabe i soveværelset. Men de kan også bruges med store fordele til garderobeskabe i for eksempel en entré, som oftest er et af hjemmets mindste rum. Her kan skydedørene altså skabe en smart, moderne og stilfuld entré.

Overflader på skydedørene

Få her et overblik over de forskellige typer af overflader, som du kan vælge til dine skydedøre. Se mere hos DecoSlide.

skydelåger materiale
ANTRACIT GRÅ MELAMIN
skydelåger materiale
SORT MELAMIN
skydelåger materiale
PLATINHVID MELAMIN
skydelåger materiale
AUTENTISK LYS EG, EKSKLUSIV MELAMIN STRUKTUR
skydelåger materiale
SORT HØJGLANS, EKSKLUSIV MELAMIN
skydelåger materiale
HVID HØJGLANS, EKSKLUSIV MELAMIN
skydelåger materiale
GLAS ALUGRÅ
skydelåger materiale
GLAS, DYB SORT
skydelåger materiale
BRONZE SPEJL
skydelåger materiale
ALM. SØLVSPEJL
skydelåger materiale
PLATINHVID MELAMIN

Kvalitet

DecoSlides skydedøre er af meget høj kvalitet. Det kommer tydeligt til udtryk ved håndlisten af kraftig aluminium, som nærmest lydløst ruller forbi døren ved siden af og ud til enden, hvor soft-close-systemet runder af ved at gøre lukningen blød og lydløs. Hjulene på skydedørene er også i høj kvalitet, hvor kuglelejet gør kørslen næsten helt lydløs. Derudover ”svæver” hjulene i skydedørns spor, hvilket minimerer friktionen, giver et godt rul og medvirker at støv ikke har en påvirkelig effekt.

Håndlistebeslagene, som monteres på skydedørens bagside, er specielproducerede, så de trækker håndlisterne helt ind til træet automatisk.

Ud over det kan du også justere skydedørene i højden (fra 210 cm. – 250 cm.), hvilket gør løsningen helt unik.

Leveringstiden er kort. 1-2 hverdage for skydedøre i standardmål og 5-10 hverdage for skydedøre i specialmål.

Brug for mere til garderobeskabet?

Hvis du er på udkig efter mere end bare skydedøre, så tjek oversigten her over elementer til garderobeindretning. Alene til skoopbevaring er der flere løsninger, men det er også værd at kigge efter lys til garderobeskabet, som gør det lidt mere praktisk, hvis det skulle være mørkt. Der er mulighed for at designe garderobeskabet til mindste detalje, så når du først trækker skydedørene til side, så har du smarte trådkurve, skuffer, bukseholdere, slipseholdere og meget mere. Hvis du gerne vil bygge dit helt garderobeskab, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

En godt indrettet garderobe giver en god fornemmelse, og hvis du har travlt, så er det rart at der er orden på dit tøj, dine sko og hvad du ellers har opbevaret i skabet. Nogle mener ikke at knager har noget at gøre i et skab, men de kan være enormt praktiske på ydersiden af skabet, hvor for eksempel en jakke kan hænge. Faktisk kan du selv indrette dit garderobeskab med elementer fra DecoSlide, så du ikke er påkrævet at skulle bruge flere timer på at lede efter det rigtige skab.

Se alle mulighederne for dit garderobeskab hos DecoSlide her.

Har du brug for mere information?

DecoSlide er eksperterne på området og har flere års erfaringer med skydedøre, garderobeskabe, garderobeindretning og så videre. De står klar med rådgivning, sparring og sender gerne gratis vareprøver ud til dig, så du kan være helt sikker på, at skydedørene og fremstillingsmaterialet er af den kvalitet, som du ønsker. Ud over god service før, under og efter køb, medfølger der naturligvis samlevejledninger til skydedørene og ligeledes instruktionvideoer på DecoSlides YouTube-kanal.

DecoSlide går meget op i kundetilfredshed og yder 30 dages gratis returfragt, for at du kan være helt sikker på at kvaliteten lever op til dine forventninger. Andre købere anmelder DecoSlider meget positiv – se selv her på Trustpilots hjemmeside.

Klik dig videre til DecoSlides hjemmeside for det fulde overblik

Svar på dine spørgsmål omkring skydedørene fra DecoSlide

Kan skydedørene benyttes ved loftshøjder på under 210 cm.?

Ja, skydedørene kan tilpasses, eller man kan udelade en eller flere frontplader for at bringe højden ned. Dette påvirker hverken stabilitet eller funktionaliteten.

Hvordan rengøres overfladen på skydedørene?

Heldigvis er melaminoverfladerne stærke, og skidt og snavn sætter sig ikke så nemt. Hvis der er brug for rengøring af skydedørene kan dette gøres med lunkent vand eller sæbevand – brug dog ikke sulfo. Pletter, som har siddet på overfladen i længere tid, kan fjernes med en svag opløsning af acetone eller klorin i vand. Start dog med en tynd opløsning og test gerne på indersiden af skydedørn.

Hvad er dybden på skinnesættet?

85 milimeter for gulvskinnen og 88 milimeter for loftskinnen. Totalt set skal der sættes 10 cm. af til skinnesættet, da skinnerne monteres en anelse forskud.

Kan skydedørene bruges, hvis der er mere end 250 cm. i loftshøjde?

Ja. Der er op til et par ekstra centimeters tolerance i henholdsvis loftskinnen og hjulenes justering. Anbefalingen er altid som udgangspunkt at konstruere et nedbygningspanel i rum med loftshøjder på over 250 cm. Hvis rummet er 5-10 cm for højt, kan man med fordel udligne højden med en lægte i samme dybde som loftskinnen (85 mm). Mal så lægten i samme farve som loftet og benyt fugemasse. På den måde har du hurtigt, nemt og billigt et fuldt integreret og diskret nedbygningspanel.

Se flere spørgsmål og svar på DecoSlides hjemmeside.