Skydelåger gulv-til-loft

Skydelåger får hjemmet til at mere moderne og stilfuldt ud end med traditionelle skabsdøre. Ovenikøbet kan du også spare plads fordi lågerne skyder til siden og ikke åbner udad. Vores samarbejdspartner DecoSlide byder på 4 forskellige varianter af skydelåger. Ydermere fås de i 5 forskellige farver og med 2, 3, 4 eller 5 skydelåger. Skydelågerne fås i mange forskellige mål og kan også produceres ud fra specialmål.

skydelåger garderobeskab spejl

Gulv-til-loft skydelåger med spejle

Oplev en fornemmelse af mere lys og flere kvadratmeter med skydelåger med spejle. Skydelågerne kan også mixes med de andre varianter af skydelåger.

Strukturfarver: Hvid eg, sort eg, grå eg, lys eg, brændt eg.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide
skydelåger garderobeskab shake

Gulv-til-loft skydelåger i enkle linjer

SHAKETM designet kendetegner en ren og smuk overflade i enkle linjer.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide
skydelåger garderobeskab funkis

Gulv-til-loft skydelåger med personlig stil

FUNKISTM designet varierer i forskellige frontplader og mellemstykker og benyttes ofte til at skabe en mere personlig og stilfuld atmosfære.

Strukturfarver: Hvid eg, sort eg, grå eg, lys eg, brændt eg.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide
skydelåger garderobeskab moderne

Gulv-til-loft skydelåger i moderne design

MODERNTM designet kendetegnes ved et minimalistisk og moderne design. Skab en tidsløs og enkel stemning i rummet med MODERNTM skydelåger.

Strukturfarver: Hvid eg, sort eg, grå eg, lys eg, brændt eg.

Fås i højden 210-250 cm.

Køb hos DecoSlide

Gulv-til-loft skydelåger efter mål

DecoSlide, som er vores samarbejdsparter, leverer skydelåger efter dine ønskede mål og sendt direkte til din adresse, så du kan sætte dem op selv. Skydelågernes mål går op til 350 cm. og en enkelt skydelåge kan også produceres i en bredde på 252 cm. Således kan du bestille dine speciallavede gulv-til-loft skydelåger efter dine mål og behov. Skydelågerne produceres med udbrudte énfyldningsfronter, som betyder, at der ikke er nogle samlinger eller brydninger i fronten. Desuden leveres alle skydelågerne med alle beslag og fabriksskårede skinner til gulv og loft samt positionsstop. Skydelågerne kan også leveres med soft-luk. Udover det får du også justerbare luksushjul og markedets kraftigste aluminium.

DecoSlide leverer skydelåger til gulv-til-loft efter specialmål inden for 5-10 hverdage og skydedøre i standardmål inden for 1-2 hverdage. Kort leveringstid og lang holdbarhed.

Se mulighederne hos DecoSlide, som har tonsvis af erfaring inden for gulv-til-loft skydelåger.

Se dine muligheder for skydelåger her

Se video omkring gulv-til-loft skydelåger

Gør dit hjem smartere med gulv-til-loft skydelåger

Med skydelåger får du ikke blot nogle flotte låger til hjemmet. Du udnytter også pladsen så optimalt som muligt, da skydelågerne fylder mindre end indvendige låger. Mange kender problemet ved at skulle udnytte hjemmets kvadratmeter så effektivt som muligt, og oftest skal der tænkes ud i møbler og andet inventar i specielle mål, for at indretningen kan gå op i en højere enhed. Derfor er skydelåger en fordel i hjem og rum med mangel på plads. Med skydelåger får du altså en god alternativ løsning til indvendige låger pga. pladsbesparelsen.

Ud over skydelågernes fordele ved pladsbesparelse, så er de også smarte – både i funktion og funktion. Skydelåger går til siden på skabet – eller endda væggen hvis skabet er indbygget i væggen. På mange måder er skydelåger både en flot, diskret og smart løsning i hjemmet. Lad det være en både stilfuld, praktisk og integreret løsning i hjemmet – og ikke nødvendigvis kun i de smalle rum. Vælg mellem 4 forskellige design med mulighed for 2, 3, 4 eller 5 låger samt 5 forskellige farver. Vælger du skydelåger med spejle, vil du opleve en større dybde i det måske i forvejen small rum – og så sparer du omkostningerne til et spejl på væggen.

skydelåger plads
Skydelåger til skabe giver mere plads i hjemmet. Se her forskellen i et trængt soveværelse, hvor almindelige skabslåger ville have tæret på pladsen i rummet.

Billige priser på gulv-til-loft skydelåger

Vores samarbejdspartner DecoSlide sælger udelukkende gulv-til-loft skydelågerne fra en webshop. Dermed springer de et led over i den traditionelle købsproces, hvilket betyder at de ikke har en fysisk butik og dermed kan holde priserne lave for dig. Selvom det godt kan være et svært valg at købe skydelåger uden at have set dem fysisk, så sender DecoSlide gratis vareprøver ud, således at du har nemmere ved at beslutte dig for dit køb af gulv-til-loft skydelåger.

Skydelågerne fra DecoSlide har også vundet en designpris. Her hænger pris og design altså ikke helt sammen – altså på den gode måde. Du betaler nemlig ikke en høj pris for DecoSlides skydelåger, som har vundet ”iF Product Design Award 2014, Discipline Product”. Derfor kan du være sikker på, at du får en flot udtryk i hjemmet, som også er designstemplet.

Leveringstiden på skydelågerne taler også til din fordel.

Få det fulde overblik hos DecoSlide her.

gulv til loft skab skydelåger spejle skydedøre
Udnyt skydelåger med spejle til at skabe mere dybde i rummet.

Skydelåger med spejle tilføjer rummet dybde

Hvis du i forvejen ikke har så meget plads i det rum, hvor du vil anvende de nye skydelåger, så kan du med fordel vælge nogle med spejle. Spejlene tilføjer yderligere dybde til rummet, og du vil få en fornemmelse af mere plads. Specielt i entréen og soveværelset vil du kunne nyde fordel af et spejl i rummet, så en kombination af disse vil være både praktisk og stilfuld. Desuden slipper du også for at hænge et spejl op på væggen, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk?

Gør-det-selv skydelåger efter mål – se et udvalg her

Se eksempler på mange af de flotte skydelåger nedenfor. Skydelågerne fås med 2, 3, 4 eller 5 låger i forskellige varianter og farver. Du kan finde dem alle sammen hos vores samarbejdspartner DecoSlide.

Se video med de flotte skydelåger

Her kan du se en kort video af MODERNTM designet, som kendetegnes ved et minimalistisk og moderne design.

Se alle skydelåger hos DecoSlide

Overflader på skydelågerne

Få her et overblik over de forskellige typer af overflader, som du kan vælge til dine skydelåger. Se mere hos DecoSlide.

skydelåger materiale
ANTRACIT GRÅ MELAMIN
skydelåger materiale
SORT MELAMIN
skydelåger materiale
PLATINHVID MELAMIN
skydelåger materiale
AUTENTISK LYS EG, EKSKLUSIV MELAMIN STRUKTUR
skydelåger materiale
SORT HØJGLANS, EKSKLUSIV MELAMIN
skydelåger materiale
HVID HØJGLANS, EKSKLUSIV MELAMIN
skydelåger materiale
GLAS ALUGRÅ
skydelåger materiale
GLAS, DYB SORT
skydelåger materiale
BRONZE SPEJL
skydelåger materiale
ALM. SØLVSPEJL
skydelåger materiale
PLATINHVID MELAMIN

Skydelåger giver dig mange fordele

Hvis du bor småt, så kan du nyde en god pladsoptimering med skydelåger kontra indvendige låger. Udnyt pladsen i rummet på bedste vis og få samtidigt et stilfuldt design. Få mere plads på de sparsomme kvadratmeter. Du slipper også for at skydelågerne smækker ved for eksempel gennemtræk. Da skydelågerne jo går fra side til side og ikke hænger på hængsler, er det ikke muligt for dem at smække. Det bliver du glad for ved udluftning.

Ud over at skydelåger kan bruges til skabe, så kan de også benyttes mellem rum i hjemmet. Hvorfor ikke bruge det som indgang til et walk-in-closet, kontor eller måske på anden vis? Kun fantasien sætter grænser for hvordan du ønsker at benytte skydelågerne.

Mange benytter skydelåger til skabe i soveværelset. Men de kan også bruges med store fordele til garderobeskabe i for eksempel en entré, som oftest er et af hjemmets mindste rum. Her kan skydelågerne altså skabe en smart, moderne og stilfuld entré.

Kvalitet

DecoSlides skydelåger er af meget høj kvalitet. Det kommer tydeligt til udtryk ved håndlisten af kraftig aluminium, som nærmest lydløst ruller forbi døren ved siden af og ud til enden, hvor soft-close-systemet runder af ved at gøre lukningen blød og lydløs. Hjulene på skydelågerne er også i høj kvalitet, hvor kuglelejet gør kørslen næsten helt lydløs. Derudover ”svæver” hjulene i skydelågens spor, hvilket minimerer friktionen, giver et godt rul og medvirker at støv ikke har en påvirkelig effekt.

Håndlistebeslagene, som monteres på skydedørens bagside, er specielproducerede, så de trækker håndlisterne helt ind til træet automatisk.

Ud over det kan du også justere skydelågerne i højden (fra 210 cm. – 250 cm.), hvilket gør løsningen helt unik.

Leveringstiden er kort. 1-2 hverdage for skydelåger i standardmål og 5-10 hverdage for skydelåger i specialmål.

Brug for mere til garderobeskabet?

Hvis du er på udkig efter mere end bare skydelåger, så tjek oversigten her over elementer til garderobeindretning. Alene til skoopbevaring er der flere løsninger, men det er også værd at kigge efter lys til garderobeskabet, som gør det lidt mere praktisk, hvis det skulle være mørkt. Der er mulighed for at designe garderobeskabet til mindste detalje, så når du først trækker skydelågerne til side, så har du smarte trådkurve, skuffer, bukseholdere, slipseholdere og meget mere. Hvis du gerne vil bygge dit helt garderobeskab, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

En godt indrettet garderobe giver en god fornemmelse, og hvis du har travlt, så er det rart at der er orden på dit tøj, dine sko og hvad du ellers har opbevaret i skabet. Nogle mener ikke at knager har noget at gøre i et skab, men de kan være enormt praktiske på ydersiden af skabet, hvor for eksempel en jakke kan hænge. Faktisk kan du selv indrette dit garderobeskab med elementer fra DecoSlide, så du ikke er påkrævet at skulle bruge flere timer på at lede efter det rigtige skab.

Se alle mulighederne for dit garderobeskab hos DecoSlide her.

Har du brug for mere information?

DecoSlide er eksperterne på området og har flere års erfaringer med skydelåger, garderobeskabe, garderobeindretning og så videre. De står klar med rådgivning, sparring og sender gerne gratis vareprøver ud til dig, så du kan være helt sikker på, at skydelågerne og fremstillingsmaterialet er af den kvalitet, som du ønsker. Ud over god service før, under og efter køb, medfølger der naturligvis samlevejledninger til skydelågerne og ligeledes instruktionvideoer på DecoSlides YouTube-kanal.

DecoSlide går meget op i kundetilfredshed og yder 30 dages gratis returfragt, for at du kan være helt sikker på at kvaliteten lever op til dine forventninger. Andre købere anmelder DecoSlider meget positiv – se selv her på Trustpilots hjemmeside.

Klik dig videre til DecoSlides hjemmeside for det fulde overblik

Svar på dine spørgsmål omkring skydelågerne fra DecoSlide

Kan skydelågerne benyttes ved loftshøjder på under 210 cm.?

Ja, skydelågerne kan tilpasses, eller man kan udelade en eller flere frontplader for at bringe højden ned. Dette påvirker hverken stabilitet eller funktionaliteten.

Hvordan rengøres overfladen på skydelågerne?

Heldigvis er melaminoverfladerne stærke, og skidt og snavn sætter sig ikke så nemt. Hvis der er brug for rengøring af skydelågerne kan dette gøres med lunkent vand eller sæbevand – brug dog ikke sulfo. Pletter, som har siddet på overfladen i længere tid, kan fjernes med en svag opløsning af acetone eller klorin i vand. Start dog med en tynd opløsning og test gerne på indersiden af skydelågen.

Hvad er dybden på skinnesættet?

85 milimeter for gulvskinnen og 88 milimeter for loftskinnen. Totalt set skal der sættes 10 cm. af til skinnesættet, da skinnerne monteres en anelse forskud.

Kan skydelågerne bruges, hvis der er mere end 250 cm. i loftshøjde?

Ja. Der er op til et par ekstra centimeters tolerance i henholdsvis loftskinnen og hjulenes justering. Anbefalingen er altid som udgangspunkt at konstruere et nedbygningspanel i rum med loftshøjder på over 250 cm. Hvis rummet er 5-10 cm for højt, kan man med fordel udligne højden med en lægte i samme dybde som loftskinnen (85 mm). Mal så lægten i samme farve som loftet og benyt fugemasse. På den måde har du hurtigt, nemt og billigt et fuldt integreret og diskret nedbygningspanel.

Se flere spørgsmål og svar på DecoSlides hjemmeside.

Billige skydelåger med flotte anmeldelser

Prisen på skydelåger hos DecoSlide er lav i forhold til resten af markedet. Det bunder i flere ting:

  • DecoSlide er branchekendere og ved hvad der rykker på sig.
  • DecoSlide er områdeeksperter og ved hvad der får priserne til at stige og falde.
  • Den fysiske butik er taget ud af billedet for kundens skyld, for at kunne fastholde de lave priser.

På trods af mangel på en fysisk butik, så prioriterer DecoSlide kundeservice så højt som muligt. Altså det der kendetegner den fysiske betjening i en butik, hvor man ellers ville få rådgivning omkring sine skydelåger. Det vidner de forskellige anmeldelser på Trustpilots hjemmeside også om. Her kan du læse et udpluk:

“Det virker bare – fedt produkt. decoslide yder en virkelig god og professionel service. Alexander, som vi primært snakkede og skrev med var meget grundig og imødekommende. Han sendte specielle billeder og gav gode råd om vores nye dør der skulle fungere som rumdeler, og dermed skulle køre i 4 spor. Døren er lige blevet monteret, og det virker bare.”

“Flink personale, der giver en god betjening og fanger ens ideer og kommer med løsningsforslag.”

“Fantastisk produkt og service i top! Jeg skulle bruge skydelåger til mit bryggers og snakkede med Decoslide. Perfekt service og et fantastisk produkt, som er nemt at sætte op selv også! Jeg kan varmt anbefale Decoslide til andre. De har et stort udvalg til alt.”

“Vi kom med et problem til DecoSlide. Meget hurtigt var vi ledt på rette spor, da DecoSlide var i stand til at se, hvori vores problem bestod. I løbet af kort tid stod vi med et færdigt tilbud, som vi tog imod. 5 minutter senere kørte vi derfra med et samlesæt til et skab som løste vores behov 100 %. Selve samlingen af skabet gik som en leg. Tak for en god oplevelse.”

“Sød og behjælpsom sælger. I er mere end parate til at hjælpe med hvilke varer vi mangler at købe og de bliver lynhurtigt afsendt fra jer. (der er weekend nu så derfor har jeg endnu ikke modtaget varerne). Vil bestemt anbefale jer til andre.”

Hvor mange skydelåger skal du bruge?

Svaret ligger i hvor mange skabe, som skydelågerne skal dække. DecoSlides løsning kommer med 2, 3, 4 eller 5 skydelåger. Her kommer nogle eksempler i forskellige designs.

skydelåger skydedøre
FUNKIS-design med to skydelåger
skydelåger skydedøre
MODERN-design med tre skydelåger
skydelåger skydedøre med spejl
FUNKIS-design med spejl og i alt tre skydelåger
skydelåger skydedøre
SHAKE-designet med fire skydelåger
skydelåger skydedøre
FUNKIS-designet med fire skydelåger
gør det selv skydelåger skydedøre
MODERN-designet med fem skydelåger